KONYA / KARAPINAR - Fevzi Paşa Ortaokulu

Ock

Karapınar Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen deneme sınavları 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimize aylık olarak gerçekleştirilmektedir. Bu sınavlar, öğrencilerimize deneme sınavı kültürü kazandırabilmek ve öğrencilerimizin eksikliklerini görebilme adına büyük yarar sağlamaktadır. Geleceğimizin teminatı olan tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diler, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Enerjimizi doğru kullanmayı, verimli kullanmayı ve tasarruf etmeyi okulumuzda amaçlamaktayız. Okulumuzda aşılanacak her enerji verimli davranış, çocukların geleceklerinde alışkanlık haline getirecekleri enerji verimli hareketlere dönüşecektir. Hatta bununla da kalmayıp; Çevre sorumluluğu artacaktır. Enerji tüketimi azalacak ve ekonomik olarak tasarruf edilecektir ve topluluk ruhu gelişecektir.

Kas

Karapınar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği okul sporları müsabakaları kapsamında Kız Voleybol takımımız Hotamış Mehmetçik Ortaokulu'nu yenerek ilk galibiyetini kazandı. Galibiyetlerinden ötürü öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas