KONYA / KARAPINAR - Fevzi Paşa Ortaokulu

Fevzi Paşa Ortaokulu

Fevzi Paşa Mahallesi 129504. Sokak No8 Karapınar KONYA
Vizyon
VİZYONUMUZ (görevimiz/amacımız) Öğrencilerimizi ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken, eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, ortaöğretime hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren güçlü bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ (ülkümüz/idealimiz) Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, özsaygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu; akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuzda 2018/2019 eğitim öğretim yılı sonunda 4 öğrencimiz bursluluğu kazanmıştır. 4 öğrencimiz Fen lisesini kazanmıştır.
ilçe merkezi
İlçe merkezinde bulunp; İl merkezine 96 km mesafededir
Halı Saha ve Basketbol Sahası bulunmaktadır.
TÜBİTAK,e-Twinning